Sisteme de securitate
Telefoane: 021.2524475, 0740.609.612, 0727.410.052
 
 
Magazin on-line pentru comercializarea sisteme de supraveghere profesionale, cu livrare în toată ţara.

Multumim ca ati ales Magazin CCTV!
MD-503
Oferta speciala
MD-503
690 RON
842 RON
 
Digital Video Recorder 4 canale, 100FPS(rezolutie cif), rezolutie maximã 720x576, suportã 1HDD IDE, 1 intrare audio/1 iesire audio, compresie MPEG4 ...
Detalii Cumpara 
CAMERE CCTV
ACCESORII CCTV
LENTILE
DVR
MONITOARE
CARCASE SI SUPORTI
MULTIPLEXERE
SURSE SI ACUMULATORI
CABLURI SI CONECTICA
INTERFONIE

 
Contact
Tel/fax: 021 252 4475
Orange: 0740609612
Vodafone: 0727410052


Adresa: Str. Intrarea Vaselor, nr. 4,
sector. 2, Bucuresti, Romania

Cauta  

Cum cumpar?
Alege produsele
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul . In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de la MAGAZINCCTV.RO introduceti-va adresa de mail in casuta din dreapta si apasati butonul "Continuare ".Date personale
Completati-va datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic. Daca doriti sa achizitionati pe firma trebuie sa selectati "Persoana juridica".

Date livrare
Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adauga o adresa".

Modalitatea de livrare si plata

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar si ordin de plata.

Validarea datelor comenzii
Ultimul pas in definitivarea comenzii este validarea datelor, in cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Completati seria si numarul buletinului, data si ora la care doriti ca produsele sa fie livrate si, eventualele observatii pe care le aveti. Apasati "Continua " pentru finalizarea comenzii.


Banner test