Sisteme de securitate
Telefoane: 021.2524475, 0740.609.612, 0727.410.052
 
 
Magazin on-line pentru comercializarea sisteme de supraveghere profesionale, cu livrare în toată ţara.

Multumim ca ati ales Magazin CCTV!
MD-503
Oferta speciala
MD-503
690 RON
842 RON
 
Digital Video Recorder 4 canale, 100FPS(rezolutie cif), rezolutie maximã 720x576, suportã 1HDD IDE, 1 intrare audio/1 iesire audio, compresie MPEG4 ...
Detalii Cumpara 
CAMERE CCTV
ACCESORII CCTV
LENTILE
DVR
MONITOARE
CARCASE SI SUPORTI
MULTIPLEXERE
SURSE SI ACUMULATORI
CABLURI SI CONECTICA
INTERFONIE

 
Contact
Tel/fax: 021 252 4475
Orange: 0740609612
Vodafone: 0727410052


Adresa: Str. Intrarea Vaselor, nr. 4,
sector. 2, Bucuresti, Romania

Cauta  

Despre noi
MAGAZINCCTV.RO a aparut ca urmare directa a necesitatii de siguranta. Statisticile arata ca folosirea sistemelor de supraveghere scad rata infractionalitatii. Sistemele CCTV sunt considerate de multi ca fiind cea mai buna metoda de detectare si prevenire a manifestarilor infractionale.

Suntem convinsi ca o mare parte dintre cei ce viziteaza site-ul nostru sunt utilizatori obisnuiti ai sistemelor CCTV. Pentru acestia speram ca diversitatea, calitatea si pretul produselor oferite vor fi argumentele ce-i vor determina sa devina clientii nostrii.

Cei care nu sunt inca foarte familiarizati cu acest termen gasesc mai jos cateva detalii despre utilizarea tipurilor de produse prezente in aceste site.

Un sistem CCTV (Closed Circuit Television) este un sistem inchis in care toate elementele sunt direct conectate (inclusiv sistemele conectate prin microunde, raze IR, etc)

Probabil cea mai cunoscuta utilizare a CCTV sunt sistemele de supraveghere precum cele din banci, magazine, institutii guvernamental, cazinouri, etc. In niciun caz CCTV nu se limiteaza la asta. Sistemele CCTV mai pot fi utilizate pentru supravegherea traficului in intersectii, camere ascunse pentru supravegherea vandalismului, pentru controlul productiei intr-o fabrica, pentru supravegherea casei dvs, pentru a detecta miscarea in zone intunecoase etc. iar numai imaginatia noastra este limita utilizarii lor.

Punctul de plecare al oricarui sistem de supraveghere este camera CCTV. Camera transmite imaginile catre centrul de control. Spre deosebire de camerele obisnuite camerele CCTV nu sunt furnizate impreuna cu lentila. Lentilele sunt furnizate separat si instalate pe camere.

Intr-un sistem se pot folosi una sau mai multe camere de supraveghere. Pentru a fi utila, imaginea preluata de camera de supraveghere trebuie vizualizata sau/si inregistrata. Pentru aceasta va punem la dispozitie o gama larga de monitoare profesionalesi dispozitive de inregistrare DVR(Digital Video Recorder), care pot fi atat PC-BASED DVR() cat si NONPC BASED DVR sau STANDALONE DVR(cele mai folosite sisteme de inregistrare digitala).

Asa cum am mentionat mai sus singurul lucru care limiteaza utilizarea sistemelor CCTV este imaginatia dumneavoastra. Suntem pregatiti cu o varietate de carcase si suporti pentru cazul in care camerele vor fi montate in exterior, avem camere fixe si mobile, camere IR pentru supravegherea pe durata noptii, camere ce pot fi ascunse (in cazul in care va doriti acest lucru) si o serie intreaga de alte accesorii CCTV.

Nu am uitat desigur ca toate dispozitivele au nevoie de alimentare de acceea va punem la dispozitie o lista de surse si acumulatori din care dumneavoastra va puteti alege produsul corespunzator. Si pentru ca toate aceste componente sa fie conectate intre ele puteti gasi cele necesare in sectiunea cabluri si conectica.

MAGAZINCCTV.RO isi propune sa devina locul unde atat instalatorii profesionisti cat si utilizatorii finali se pot intalni cu cele mai bune oferte in domeniul sistemelor de supraveghere.

Banner test